Pink Heart Tail

måndag . - haft en väldigt bra helg!

- Har glömt och inte haft tid att skriva på bloggen så får göra det nu istället :)


- i fredags va det nog den bästa fredagen tsm med min Oliver :) Vi fick i 245a motorn i bubblan, gick riktigt bra och tog inte så lång tid :D så vi kom väldigt långt på den, mkt roligt faktiskt :D hihi.


- Sen tog vi hand om kossorna i ladugården för Olivers morfar fyllde år, riktigt kul va det med :D för en utav dom hade precis fått en kalv när vi kom in :D hihi så söt så! Oxå va det andra söta kalvar med :D jag va duktig å hjälpte Oliver å mata dom och gödsla och greja, riktigt kul :D hade kunnat ha det så varje dag tsm med Oliver, gå ut till kossorna sen in å laga mat :) hihi. Har börjat bli en riktigt bondmora känner jag :O haha.

- Efter vi hade varit hos kossorna så åkte vi hem å bytade om sen blev det lite kalas hos Olivers morfar med god mat :) och vid 21 så körde vi till Andreas i Asige och hämtade han, Mikael och Kubbe där för vi va snälla å körde dom ner till krogen i Halmstad :) Och under tiden dom va där så va vi hemma hos mina föräldrar, jag & Oliver hämtade även Emilia i Laxvik :) Men blev en väldigt lång natt sen efter vi hiämtat Andreas å dom... tror vi va i säng vid halv 5 kanske .. Menmen så är det ju ibland..

- Och i lördags vaknade vi inte för ens vid 14, fortfarande helt döda nästan :O Men jag gick upp å lagade mat sen vid halv 6 åkte vi till garaget och pillade lite i verkstaden. Fick ta in bubblan för regnade som bara den ute .. Men jag va så duktig och hittade el kontakten till bensin pumpen som Oliver letade efter länge som vi kom jättelångt på bubblan i lördags :D hihi! Och igår söndag så pillade vi lite med den, gjorde fästen och så till pedalstället och lita andra grejer :) sen blev det tjockismat på mc donken på kvällen och filmen Saw VI till det :)


- Nu idag har jag precis lagat pannkakor så blir till att äta det nu med älsklingen :) sen får vi se om det blir garaget elr bara slappe framför tven, vi båda har ju jobbat idag .. Oliver jobbar ju dag denna veckan så känns riktigt skönt :D slippa va ensam :) hihi älskar dig min fina 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback