Pink Heart Tail

måndag + sammanfattning av helgen!

- har haft en väldigt bra helg tsm med min Oliver :) i fredags kollade vi på ny svets till Oliver så den kmr nog imon, riktigt glad pojkvän hade jag sen resten av helgen ;) sen pillade vi med bubblan och senare på kvällen blev det pizza från Slöinge, mkt bra fredag! :) 

- i lördags va det med en mkt bra dag! Hade 8 månader tsm med älsklingen då :D Hihi! Så hade en riktigt mysig dag, va hos mina föräldrar från 15 - 20 och lekte med min lillebror å åt även pizza, mkt gott :) sen resten av kvällen va vi i garaget och fixade bubblan :) 


- igår söndag så åkte jag, Oliver å Jocke ner till John i Laholm så Oliver fick fixat sin kardan till bubblan :) kmr nog bli super med den! Va där hela eftermiddagen :) på kvällen lagade jag god mat, kyckling med ris, currysås å Wokgrönsaker så blev lyx mat denna söndagen :) bubblan är ju snart färdig så då jäklar :D Hihi! 


- idag måndag så överraskade jag min fina Oliver men choklad å ett gulligt kort för han skulle bli glad, allt för honom :) sen blev det gottemat till kvällsmat idag med, chicken nuggets med klyftpotatis å sallad, riktigt riktigt gott va det :D måste varit för att det va länge sen vi åt det ;) sen har vi bara myst med choklad å så, älskar min Oliver så mkt! 
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback