Pink Heart Tail

- dålig är jag på å uppdatera, ska bli bättre!

- som rubriken lyder så ska jag försöka lägga in mer inlägg, har bara inte blivit av i helgen fast jag tänkt.. men allt hade varit så mkt lättare om man kunde lägga in bilder och text lättare via mobilen, antingen blir bilden för står eller så hänger all text ihop.. men ja jag får väl försöka ändå :) 
 
fredag;
- i fredags gick jag i skolan vid 11 - 12.20, gick bra som vanligt :) sen handlade jag lite mat på ica och handlade även detta shampoot och balsamet till mitt hår för ska se om det funkar, har rätt slitna toppar å vill inte klippa mig nu när det väl blivit långt så får se om det blir bättre, använder även deras oil elixir till topparna med :)
 
 
på kvällen fixade jag tacos för det va länge sen å va sugen på det, riktigt gott :) Sen var jag & älsklingen i garaget resten av kvällen och fick ihop 740in å provkörde den, den går riktigt jäkla bra vilket är skönt, för en gångsskull har min älskling tur :)
 
 
lördag;
- idag gick vi upp tidigt vid 10 för pappa & Melvin skulle komma, de körde först hem till oss sen körde vi bort till Olivers morfar och fikade där sedan kollade pappa på deras soffa och den var ju fin så pappa tog den :) Blev riktigt bra! Sen körde vi hem till oss så lagade jag lite mat så åt vi lunch tsm, mkt trevligt :)! Vid halv 2 åkte pappa & Melvin hem, alltid lika tråkigt :( Menmen. Efter det åkte jag å älsklingen bort till garaget igen och va där hela dagen å kvällen och fixade med 740in :)
 
Vid halv 20 körde vi in till stan å köpte en stor familjepizza på Tommys för jag va sugen på det ;) hihi vi kollade på Melodifestivalen med, Sean Banan va ju med å han gick direkt till final! så jäkla grymt :D haha!! Mkt bra lördag :)
 
söndag;
- idag sov vi lite längre fast Oliver tänkt gå upp vid 9 men han stängde av alarmet och det va tur för han ;) haha. På eftermiddagen var vi i garaget och pillade med 740in, Oliver slipade ner och grundmålade huven, måste lacka om den för den har stått ute i 1 månad och ngn har flyttat på den å vält den så har blivit massa repor vilket är ritkigt tråkigt :( menmen.. Sen körde vi till mc donken å åt kvällsmat för det tyckte jag vi va värda ;) hihi. Mys söndag :)
 
 
måndag;
- skola vid 11-12.20 och det gick väl bra, har sportlov nästa vecka och efter det ska vi ha först provet på första kapitlet så är lite nervös inför det, är mycket man ska kunna .. men det går nog bra hoppas vi!
Efter skolan körde jag till Mekonomen och köpte färg till Oliver :) Fixade klart maten tills han kom hem vid 17, Korv stroganoff med ris blev det, sen körde vi till garaget oxå lackade han huven :) Blir nog bra, den ska ju registeringsbesiktigas på torsdag på alla hjärtansdag så får hoppas den går igenom! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback