Pink Heart Tail

- igång igen! :)

- Har faktiskt fått tillbaka lite blogglust igen tack vare en vän som heter Julia som precis har börjat skriva på sin blogg så då blev ju såklart jag med sugen att börja skriva igen! :)
 
Kika gärna in på hennes fina blogg! :) http://juliamorris.blogg.se/
 
måndag;
En ny vecka på det nya året 2013, va ju länge sen jag skrev här :) Men idag den 14:e så hade jag min första dag i skolan på Kompetenscentrum i Falkenberg! Ska då börja läsa Matte B å det ska bli riktigt roligt faktiskt :) Och idag var det bara informationsdag & upprop kl 8.30 - 12 men det va roligt ändå :) ska börja riktiga lektionen på onsdag kl 14.30 för har ingen matte på tisdagar :) Ska bli gott faktiskt för läser matte 4 dagar i veckan runt 1 timme å 20 min/dag och det passar mig perfekt eftersom jag inte jobbat sen i oktober och trivs hemma så ;)
 
handlade på ica kvantum efter skolan, va ju slut på mat hemma så nu blir nog Oliver glad när han kmr hem sen att det finns massa mat å saft ;) Sedan körde jag hem å satt lite vid datorn & kollade efter matteboken jag måste köpa å lite sånt :) efter det fick jag motivation att ta bort alla julsakerna och sätta upp de nya gardinerna i köket så det fixade jag med en lång stund å bra blev det! :D kmr bild senare ;) 
 
Nu sitter jag & väntar på min älskling Oliver som fortfarande jobbar, hoppas han kmr hem snart så jag kan börja med maten som kmr att bli stuvade makaroner & köttbullar! förbannat gott! :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback