Pink Heart Tail

- måndag 23 juli .

 
- får bli en bild från igår då jag åkte med älsklingen när han slog gräs borta i Asige :) mkt roligt, länge sen jag åkte med han :) å fint väder med ju!
 
Har varit fint väder hela dagen idag med, har gått super bra på praktiken, lite varmt men har gått bra ändå :)
red först på morgonen lite grann, va mkt insekter så va lite jobbigt .. sen mockade vi å fixade stallet, tog in hästarna vid 12 sen tvättade vi täcken å efter den lunch en lång stund :) Sedan fixade vi lite i ridhuset sen va kl redan 15 :) mkt skönt att jobba 9-15 nu och att det inte är alls långt hemifrån, det gör att jag klarar dagarna mkt bättre :)
 
har även hunnit sola en liten stund, men kan inte sitta still idag.. vill bara åka iväg till Oliver å åka med han när han jobbar men han ska ringa mig sen när jag kan komma så får vänta .. därför sitter jag här nu en stund så jag har ngt att göra :) hihi. 

- länge sen det blev ett inlägg..

- har då inte alls haft tiden elr lusten att skriva massa på bloggen men nu så kmr nog intresset tillbaka igen :)
tänkte bara lägga upp lite bilder vad jag gjort nu i Juli :)
 
 
- 2a juli va jag på Liserberg med min mamma å lillebror, riktigt roligt för va länge sen jag va där :)
 
 
- 12 juli åkte vi raggarbil upp till Tvååker till Torsdagsträffen jag å älsklingen, mkt fina bilar va där :)
 
 
- sen har jag fått praktik på Borängs Gård genom arbetsförmedlingen så nu jobbar jag med hästar :D riktigt kul för det trodde jag aldrig :D hihi. Så ska ha praktik till oktober sen får vi se om Claudia anställer mig :) hon har en akademisk ridskola :)
och vi har beställt en ny jättefin sova med som kmr i augusti så bild kmr på den senare :D
 
 
- jag å älskling har även varit på Långås marknad nu i lördags den 21 juli och efter det gick vi promenad längs ätran i stan å gick till vallarna där dom spelade in stefan å krister Campa i Klaveret som vi ska gå på sen i augusti, mkt roligt å fint väder va det :)
 
 
- vi har oxå varit på bilträff i lördags i Halmstad, mkt mkt roligt med massa snygga bilar å street race :) och älsklingen blev kär i Bmw så igår körde vi ner till Malmö och tittade på en å det blev att vi fick med oss den hem så nu har vi en till bil på gården :) fast denna är ju så klart finaste bilen å skönast att åka å den går som satan :D haha