Pink Heart Tail

- fredag !

- på eftermiddagen städade jag nedervåningen från all disk å övervåningen från alla kläder på golvet så huset blev fint!
Sen när älsklingen kom hem vid halv 18 så fixade jag mat, potatisgratäng, majskolvar å korv med bröd, riktigt gott :)!

Nu sover Oliver sen en timme tillbaka för han ska jobba imon å jag kollar full frys för det va länge sen :) imon kväll blir det grillfest hos Tilly å Jocke, taggar som bara den!

- 1 helt år tsm med min underbara!

 
- idag har jag & min älskling Oliver varit tsm i 1 helt år :D så super lycklig är jag!
detta året har gått riktigt fort å jag har aldrig mått så bra i hela mitt liv, älskar dig så mkt! 
 
vi firade dagen med att åka till stranden å kolla lite sen äta glass :)

- super bra midsommar!

  
 
- min midsommar helg har varit helt super underbar :D 
på fredagen åkte jag ner till min familj vid lunch och åt lite mat där och gjorde en egen midsommar krans med lillasyster :)
sen körde jag hem vid 14 å fixade lite hemma innan jag å Oliver åkte till Knobesholm i Asige där Tilly & Jocke hade lite fest :) så vi var där hela kvällen å grillade å lyssnade på musik å hade det bra även fast det regnade ibland :) Vi hade även packat in madrass och sovgrejer i caddyn så vi sov i den på natten istället för tält :) hihi.
 
 
- på lördagen åkte vi hem vid 14 kanske å tog det lugnt. Sen vid 18 kom Tilly, Jocke, Mange, Kajan å Frida hem till oss på lite för fest, vi grillade lite mat å lyssnade på Olivers nya hemmabio system, mkt trevligt :)
Sen vid 22 körde jag med 240in in till stan så kollade vi på Eddie Nilsson på Ruby Red ända tills kl 3 på natten, riktigt bra å kul va det :D haha. På bilden har vi Mange till vänster, Eddie Nilsson i mitten och min älskling Oliver till höger :) en mkt bra midsommardag!

- 70 års kalas för farmor :)

 
- 70 års kalas för min farmor idag ute i Mästocka på Ulvereds Hjorthäng, mkt trevligt va det :) Börjde kl 13 och vi var där tills 17. Fick super god förrätt, varmrätt och efterrätt :) riktigt gott med hjortkött måste jag erkänna! vi gick även en liten promenad i skogen :) hjortarna var precis utanför fönstret där vi satt och åt så man kunde mata dom, riktigt fina var dom :)

- JOOOOOBB :D

  
 
- igår på eftermiddagen så ringde dom från Tranpenad Bemanning, hade sökt ett jobb som lagerarbetare i Falkenberg dagen innan, och dom hade en liten intervju med mig så frågade dom om jag ville börja jobba på ett lager nere i Halmstad där Nelly, Brandos och LekMer har sitt lager och det ville jag ju så klart :D sen frågade han om jag kunde börja jobba redan idag fredag å det kunde jag såklart :D så jag fick snabbt köra ner till Grolls i Halmstad och hämta ut arbetskläder innan dom stängde vid 17 :)
 
hihi så började 7 idag på avdelningen Nelly, var fler som började där idag så det gick jättebra :) Fick packa upp skor å kläder i hyllorna och scanna in dom :) Så nu har jag jobb fram tills december! känns riktigt bra :D hihi!

- älskade lillebror Melvin 3 år!

 
- idag fyller min super duper underbara lillebror 3 år :D stor kille nu!
 
hämtade han på dagis vid halv 4 och innan det åt jag lunch med min älskling på torg grillen istan, mkt mysigt :)
 
melvin blev super glad när jag kom å hämtade han på dagis i min bil :) sen va vi ensamma hemma en stund å då somnade han i soffan den sötnosen :) finns verkligen ingen bättre än min lillebror! 

- måndag .


 
- Oliver har pratat om hemmabio system i några dagar nu å vi har varit å tittat lite men inte hittat något men så idag åkte han iväg med sin pappa å hittade ett riktigt stor å fett hemmabio system på Fynda i svart färg :) riktigt snyggt va det och spelar högt å bra som bara den :O
 
han i affären sa att dom brukar ha dessa till att spela i stora lokaler och då så Oliver att jag ska ha det i mitt vardagsrum på 30 m3 å då trodde han att Oliver skojade :O haha. Men ja det spelade på riktigt jäkla bra så nu är det kul att både kolla film å spela musik :) hihi

- kalas för älskade lillebror!

- Kalas för min älskade lillebror idag som fyller 3 år på tisdag :) kalaset började kl 14 men Oliver fick stanna hemma för han hade problem med magen stackarn :( Men det blev massa god fika med släkten å tårta, mkt gott :) av mig å Oliver fick han en sopbil som han länge velat ha å han blev så glad för den :) hihi.

på kvällen grillade jag å Oliver korv med klyftpotatis till, mkt gott :) Sen gick vi å la oss i sängen å Oliver somnade vid halv 8 å jag halv 9, riktigt skönt :)

- fredag !- åkte tillbaka till Oliver älsklingen igår kväll för ingen utav oss hade sovit bra själva så sov hos han i natt :) på eftermiddagen körde jag in till stan å hämtade ut detta super fina skalet på expert som jag beställt :) hihi riktigt fint :) inne på expert så va Stefan där från Stefan & Krister, riktigt häftigt för har aldrig sett han i verkligheten :D haha.
Sen körde jag hem igen å tog det lugnt. På kvällen åkte vi till Olivers pappa på kalas för han fyllde år så vi var där hela kvällen, mkt trevligt :)

- nationaldagen !

- nationaldagen idag då så har gjort mig lite fin ;) Mamma å Simon kom å hämtade mig i eftermiddagen så har varit hos mamma å dom hela kvällen å lekt en massa med min lillebror å ätit god mat å så :) ska även sova här så jag å älsklingen kan sakna varandra lite :) Imon ska jag upp tidigt å köra lillasyster till skolan, snäll som jag är :)

- hämtat nya möbler, kört släp :)- igår söndag så sov Oliver hela dagen så jag körde ner till mamma å dom å hämtade ett par blåa möbler som inte dom använder, riktigt fina :) Va där en stund med å lekte med Melvin för pappa åkte iväg till jobbet i Karlstad :) Sen körde jag hem med släpet, riktigt kul att köra släp :) hihi.

- Fick köra ner släpet igår måndag med för farmor å farfar skulle ha det, men det gick bra :) Körde ner det efter lunch, efter jag hade varit på det navigator centrum .. å mamma va själv hemma så va där hela eftermiddagen, mkt kul :) På kvällen gjorde jag tacos till mig å älskling, riktigt riktigt gott :D Sen somnade han gott å jag kollade på Hem till midgård :) hihi

- gekås ullared med älskling :)


- igår fredag så jobbade Oliver länge så jag va själv hemma å kollade tv å myste lite med god mat å så :)- idag så sov Oliver länge, jag va vaken sen halv 9 :) efter lunch körde vi till Gekås i Ullared för Oliver skulle köpa en hårtrimmer på NetonNet :) Å sen gick vi in en snabbrunda på gekås :) köpte en massa Stefan å Krister filmer så vi har dom flesta nu å plus båda säsongerna med Hem till midgård :) hihi å en massa godis :) riktigt mysig dag med min fina! När vi kom hem så blev det massa film tittande sen på kvällen grillade vi fläskfile, riktigt gott :)